Email Marketing

GESTIONEM CAMPANYES D’EMAIL MÀRQUETING

Ajudem a les empreses a millorar les seves vendes amb campanyes d’Email

L’email màrqueting és una eina molt eficient per enviar un missatge comercial de forma directa al client a través del correu electrònic. Hi ha múltiples alternatives en lo referent al contingut del missatge; pot ser un anunci, una petició de negoci o sol·licitar una venda, amb l’objectiu principal de fidelitzar clients i reforçar la seva confiança, fent més sòlida la nostra marca. Els destinataris es segmenten amb molta cura, tant els clients actuals com els potencials usuaris del producte o servei.

Combinat amb altres accions de màrqueting, l’emailing presenta unes virtuts molt interessants gràcies a la seva rapidesa i economicitat respecte al correu postal. Això permet contactar de forma efectiva amb el client potencial que realment està interessat en el producte, tal com per obtenir un grau de resposta molt major que el correu tradicional amb un esforç sensiblement menor.

Quan es du a terme de forma efectiva, l’email màrqueting ofereix un alt retorn de la inversió ja que el destinatari és qui ha sol·licitat la informació, sent per tant més receptiu a la venda. I a més és molt més ecològic que el correu tradicional.

Des de Start-Ascent disposem d’experts en l’email màrqueting, els quals t’assessoraran sobre les millors alternatives de començar una campanya i que et guiaran per aconseguir els objectius plantejats, amb el menor temps possible i de la forma més econòmica. Amb una correcta estratègia, un missatge convincent i l’assessorament adequat, el teu negoci obtindrà un gran profit amb l’email màrqueting.