Start Ascent, nou patrocinador del Força Lleida Basket.

Sin comentarios

Start Ascent és una empresa situada al Cei Balaguer dedicada a la consultoria de màrqueting digital, especialitzada en el disseny i elaboració de Projectes Digitals de Màrqueting per a negocis, empreses i organitzacions que volen promoure la seva presència online tant a nivell nacional com també internacional.

Des de el passat 2017 l’empresa Start Ascent, reforça les estratègies digitals del Força Lleida Club Esportiu, com a consultora d’estratègia digital i xarxes socials.

Start Ascent és una agència de màrqueting digital ubicada al CEI Balaguer que es dedica al disseny i elaboració de Projectes Digitals de Màrqueting per a negocis que volen promoure la seva presència online. Elaboren les estratègies estudiant en profunditat les particularitats de cada negoci per tenir una visió global del que pot arribar a créixer a la xarxa, que es tradueix en un creixement generalitzat de l’empresa.

La principal funció de Start Ascent com a agència de Marketing Digital és ajudar a créixer a les empreses, inclús als petits negocis de barri,  amb una correcta presència digital online.

Font: http://www.globalleida.org/start-ascent-reforca-les-estrategies-digitals-del-forca-lleida-club-esportiu/

Vols més informació?

Sol.licita el teu pressupost personalitzat segons les teves necessitats.

Subscribe to our newsletter!

More from our blog

See all posts

Deja un comentario